Animisták oldala

Kereső

Rendszeres olvasók

2018. december 29., szombat

Satsuriku no Tenshi

Cím : Satsuriku no Tenshi  / Angel of death / Halál angyalai



Anime rövid ismertető: 

Rachel, egy 13 éves kislány, egy ismeretlen épület alagsorába zárva ébred, emlékek nélkül. Fogalma sincs hol van, szóval az épületben bolyong bágyadtan és elveszve. Rátalál egy kötésekkel tarkított fiúra, Zackre, aki egy kaszát hord magával. Egy furcsa kötelék alakul ki közöttük és megpróbálják együtt kideríteni az ott létük mögötti rejtélyt és próbálnak kijutni.


Isaac "Zack" Foster





Nem: Férfi

Kor: 20

Születésnap: Július 24

Vércsoport: B

Magasság: 186cm

Hajszín: Fekete

Szemszín: Fekete 







Reachel "Ray" Gardener




Nem: Nő

Kor: 13

Születésnap: Június 10


Vércsoport: AB


Magasság: 156cm


Hajszín: Szőke


Szemszín: Kék





Részek:

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész_Vége

Én véleményem: 

Spoilerezni fogok!! (Lent!) Aki még nem látta az animét, ne olvassa el...

Azt hiszem megtaláltam a kedvenc animémet! Most már tudom, hogy mi hiányzott az életemből, hát EZ! Egyszerűen fantasztikus, az egész karakter formáció és a történet, a szereplők háttértörténetei, minden. Mindent imádtam, de azt nem értettem, hogy akkor akiket megöltek a szintek őreit, (vagy kik ők, én így hívom őket bocsi xP ) Pl.: Danielt akkor tényleg feltámadtak vagyis nem haltak meg, vagy mivan? Mert ugye mindnek eltűnt a hullája, aztán meg ott voltak Rachel boszorkány kihallgatásán. Amin pedig ki voltam akadva, az a vége volt. Oké, hogy kijutottak végre meg minden, de mikor Zack-et elfogták a rendőrök, Ray-t meg bevitték valami elmegyógyintézetbe vagy hova (xd) akkor mikor szóba jött, hogy ki ő neki, meg biztos rossz neki beszélni róla, akkor miért nem lehetett rá vágni, hogy a barátja és látni akarja meg minden. Én nem tudom, az ilyent megérteni, mert annyira zavar, hogy szinte minden hasonló animében van valami amit MUSZÁJ lenne kimondani, de azért se, mert úgy nem lenne érdekes. Nem rossz így se, csak tudjátok benne van az emberbe ilyenkor az az érzés, hogy "B*SSZA MEG, MONDJ MÁR VALAMIT", értitek! Ezek ellenére, tényleg egy kedvenc animém lett, főleg a végén nagyon meghatódtam, és sírtam. Többször is megnéztem, és nagyon aranyos volt, mikor Zack eljött, hogy betartsa az ígéretét és megölje Ray-t, és nyújtotta a kezét Ray pedig nekiszaladt és a karjaiba ugrott. Nagyoooon cukii T.T Aztán pedig amikor tényleg megölte, (mert ott volt a vér az ablakon,) csak arra gondoltam, hogy az lett volna a leg romantikusabb, ha Zack magát is meg ölte volna, mert Ray- el akart volna lenni örökre. Vagy lehet azért nem láttuk Zack-et a végén, mert megtette? 0.0 Ez egy örök rejtély marad T.T Na mindegy nem tudom, de nagyon sírtam, mert meghatódtam.
Az utolsó rész végén pedig látszik az ablakon a vérnyom, és a földön ott van Zack kése amit Ray-nek adott, még a kórházban, hogy megvédje magát. A végén pedig egy gyönyörű idézetet ír, amit Zack, mondott  Ray-nek.

Pedig nagyon vártam, hogy a végére bejönnek egymásnak vagy mi lesz? Mert Zack nagyon azt mutatta, hogy kezdi érdekelni Ray. Amikor random bámulta, meg mikor kétségbe esett, hogy meghal mert lelőtték, és majdnem elkezdett sírni. Na de ez miatt nem kesergek, hisz ezek az apróságok nélkül is egy fantasztikus animét, sirathattam meg amit köszönöm a készítőknek. <333 


Az opening is nagyon tetszett, hangulatos és jó a ritmusa szerintem. Na meg az animáció is találó :3 Muszály volt többször is meghallgatnom, csak ajánlani tudom ^.^